avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... pot da examen pentru reducerea peroadei de suspendare?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

pot da examen pentru reducerea peroadei de suspendare?

Am fost depistat de aparatul radar,motiv pentru care mi a fost suspendat permisul de conducere 90 de zile.am facut contestatie pentu ca metrologia aparatului radar era expirata,dar la proces au venit cu o alta metrologie valabila,deci am pirdut procesul.mentionez ca este prima oara când mi se intampla acest lucru din 1990 când am obtinut permisul de conducere. intrebare este daca pot da examen pentru reducerea perioadei de suspendare si cu cat mi se reduce perioada?
Cel mai recent răspuns: victoriatofan , utilizator 18:14, 25 Martie 2018
Mergeti la centrul unde se dau aceste testari, daca luati examenul completati o cerere tip catre comandantul politiei (o gasiti pe net) si atasati copia C.I., copia dovezii de plata a amenzii, precum si cu copii dupa p.v si hot.judecat. definitiva, pe care le depuneti la sediul politiei de pe raza caruia s-a constatat abaterea, pentru aprobare. Ar trebui sa va aprob reducerea la 30 zile de suspendare, daca nu mai aveti o abatere de acest gen in ultimii 3 ani.
Dar mai inainte de asta aveti grija sa depuneti permisul in termen de 15 zile de la data pronuntarii hot. judec. definitive si irevocabile. Il veti recupera dupa testare si aprobarea cererii de comandant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea permisului Segetator Segetator Salut, in anul 2011 am luat fost depistat de un aparat radar in localitate cu o viteza de 54 de km peste cea legala. Mi sa supendat permisul pe 90 zile. In ... (vezi toată discuția)
Depasirea vitezei cu 51 km/h peste limita legala mihaighenadi mihaighenadi Venind din directia buzau - ramnicul sarat,inainte de localitatea oreavu pe E85(limita 100 km /h) circulam in spatele unui vehicul care mergea tare,am fost ... (vezi toată discuția)
Depasire viteza legala pe drum cu restrictie cu 61km/h retinere permis 90 zile? maarkyM maarkyM Buna ziua,azi am depasit,fara intentie,nici nu stiu cu cat...masina de radar neinscriptionata venea din sens opus ,in afara localitatii dar pe un sector de ... (vezi toată discuția)