avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere Parchet pentru informatii stadiu dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere Parchet pentru informatii stadiu dosar

Buna ziua!
In octombrie 2017, un individ a aruncat diluant pe tata, vrand sa-i dea foc. Dosarul a ajuns la Parchet. Pana astazi, nu am primit niciun raspuns. Am facut doua cereri la Parchet, una pe 15 ianuarie, solicitand informatii, una pe 30 ianuarie solicitand chestionarea martorilor de pe salvare si a medicului de garda, si de asemenea informatii privind stadiul dosarului. Teoretic, azi s-au implinit cele 30 de zile de la ultima cerere si n-am primit niciun raspuns de la Parchet. In cat timp ar trebui sa primim raspuns si daca nu primim, ce trebuie sa facem noi?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 17:28, 1 Martie 2018
Cam asa se misca lucrurile ...mai incetisor. Trebuie sa mai insistati. Dupa un an de la inceperea urmaririi penale puteti sa faceti contestatie la judecatorul de drepturi si libertati de la instanta careia i-ar reveni competenta sa judece cauza in prima instanta. Eventual angajati un avocat care sa faca demersurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala iliada iliada Buna seara. Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul unei plangeri penale?cineva a introdus o plangere penala in anul ... (vezi toată discuția)
Detalii dosar MaDaAlina MaDaAlina Buna ziua Am facut o plângere penală, iar acum dosarul a ajuns la parchetul Cornetu. Pentru a afla detalii despre stadiul dosarului am făcut o solicitare ... (vezi toată discuția)
Lipsa raspuns consultare dosar IonB IonB Buna ziua, De peste 3 luni de zile fac solicitari (personal la Parchet si pe mailul Parchetului) pentru comunicarea stadiului cercetarilor in cadrul unui ... (vezi toată discuția)