avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... personal contractual institutie publica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

personal contractual institutie publica

In caz de reorganizare institutie publica, prin desfiintare serviciu si infiintare un punct de lucru, ce se intampla cu personalul contractual(de la serviciul desfiintat) pe care doresc sa il mut la un alt compartiment? Care este temeiul legal si cum se face mutarea?
Cel mai recent răspuns: sorin19752009 , utilizator 05:59, 5 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Temeiul legal il constituie hotararea privind reorganizarea - desfiintarea serviciului si infiintarea pct de lucru.

Se vor incheia acte aditionale de schimbare a locului de munca.

Pct de lucru va avea competenta de a infiinta separat REVISAl?
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
nu separat. doar act aditional de modificare a locului de munca? multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In acest caz, mutarea se va opera numai prin act aditional la c.i.m.
Vă mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare/trasnfer personal contractual in interiorul institutiei. Kyandra Kyandra Buna seara, Tocmai am primit normativul de personal de la prefectura, prin care ma anunta ca am 30 de posturi per institutie si inca 5 posturi separat, ... (vezi toată discuția)
Revisal livia.sz livia.sz In cadrul unei Companii sunt mai multe Sucursale .Toti angajatii au data incheierii contractului individual de munca ex.01.04.2013. Daca un angajat ... (vezi toată discuția)
Mutarea de pe un post pe altul mihador mihador Buna ziua.As dori sa -mi spuneti cum se procedeaza legal in cazul mutarii de pe un post pe un altul similar in cadrul aceleiasi institutii,dar in alt ... (vezi toată discuția)