avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Locuința soților după divorț. Mă pot obliga ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Locuința soților după divorț. Mă pot obliga socrii să părăsesc domiciliul conjugal pentru că imobilul le aparține?

Buna seara. Doresç sa stiu daca sunt obligată să părăsesc domiciliul conjugal in cazul in care am introdus actiunea de divort. Mentionez ca locuinta este a socrilor.
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:57, 2 Martie 2018
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e o obligatie ca urmare a introducerii divortului, dar socrii va pot cere sa plecati, Daca nu vreti, va solicita evacuarea in instanta si asta inseamna ca veti datora cheltuieli de judecata. Daca ati investit, puteti solicita drept de retentie pana va despagubesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire la domiciliul conjugal safety safety Soția a părăsit domiciliul conjugal și a luat și minorul (copilul comun al soților) cu ea, locuind acum la parintii sai. Domiciliul conjugal este ... (vezi toată discuția)
Evacuarea mea si copilului minor in urma divortului ?! jewelled jewelled Sunt in plin divort cu sotul meu, am trecut de capitolul Autoritate Tutelara, sotul meu a fost de acord sa-mi incredinteze copilul spre crestere si educare ... (vezi toată discuția)
Neata, sunt in proces de divort cu sotia, ea sta in casa pe care ... alex201888 alex201888 Neata, sunt in proces de divort cu sotia, ea sta in casa pe care am achizitionat-o inainte de casatorie, prin credit PC, durata 25 ani, deci este bun propriu. ... (vezi toată discuția)