avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sanse contestatie CEDO
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sanse contestatie CEDO

Buna seara,
Va rog frumos, daca aveti rabdare sa cititi si sa ma ajutati cu o parere avizata, referitoare la urmatoare situatie:
In luna august 2015, la locul de munca au fost facute mariri salariale la 27 de colegi dintr-un efectiv de 29 de persoane( conform contractului colectiv de munca, acestea au fost majorari individuale). Deasemenea 30 de ore suplimentare efectuate pana la acea data nu mi-au fost platite de catre angajator, care dorea sa-mi iau zile libere in locul remunerarii banesti. Tot in aceasta perioada am realizat lucrari edilitare cu diferite echipe de colaboratori ( mentionez ca sunt inginer si aveam in subordine 24 de colegi cu diferite functii, soferi, instalatori, etc) iar in urma referatelor de premiere realizate, acestea au fost premiate de catre conducere cu prime banesti, incasate deasemenea doar de colegii din subordine cu care efectuam lucrarea.Am incercat sa rezolv aceasta situtie prin trimiterea unei adrese scrise directorului companiei, gandidu-ma ca probabil nu are cunostinta de aceasta situatie. Din pacate nu am primit nici-un raspuns. Drept urmare, in luna ianuarie 2018 am trimis printr-un avocat o adresa scrisa in care ceream sa mi se acorde aceleasi drepturi de care au beneficiat si colegii mei. In urma acestei adrese nu am obtinut decat plata orelor suplimentare, care mi-au fost achitate doua luni mai tarziu, mai exact in luna martie 2016, cand am si deschis litigiul de munca la tribunalul Bucuresti. In luna Iunie 2017 ( desi eu fusesem concediat din luna Ianuarie 2017, am castigat pe fond, iar instanta a decis ca societatea sa plateasca suma de 7300 de lei reprezentand majorarile salariale si plata primelor de care au beneficiat colegii mei. Mai departe compania a facut recurs in luna iulie 2017, in data de 25 ianuarie 2018 a fost prima infatisare, urmatorul termen fiind ales in data de 22 ianuarie . La aceasta data s-a amanat cauza deorece avocata companiei nu avea la dosar dovada calitati de reprezentant. S-a stabilit un alt termen in data de 22 Februarie, cand deasemenea a fost amanata cauza si pronuntarea pentru data de 01.03.2018 .
Astazi am aflat de pe site ca au schimbat total solutia si au admis apelul, desi in recurs nu au fost aduse alte probe fata de fond.
Intrebarea mea este daca vi se pare ciudata aceasta diferenta de analizare a cazului de catre judecatori, si daca dumneavoastra considerati ca as putea ataca la Cedo aceasta decizie definitiva. Va multumesc anticipat !

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:27, 2 Martie 2018
Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) solutioneaza plângerile în materia drepturilor omului provenite din statele membre ale Consiliului Europei.

Curtea nu poate examina orice fel de plângere. Competențele sale sunt definite prin criteriile de admisibilitate prevăzute în Convenție, criterii care precizează cine se poate adresa Curții, când și în legătură cu ce.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ar fi admisibila urmatoarea speta la cedo FRD FRD Am terminat de curindun litigiu de muncain care mi-au fost incalacate drepturile atit de instant de fond cit si cea de recurs. Am sa va expun in rindurile de ... (vezi toată discuția)
Cerere cedo - fara sa ma adresez altei instante ramona250481 ramona250481 As dori sa stiu dc pot trimite direct catre CEDO (adica fara sa ma adresez vreunei instante din Romania) o plangere pt un drept incalcat de catre o Companie ... (vezi toată discuția)
Cedo Ramona1982 Ramona1982 care sunt pasii de urmat pt a face o plangere la CEDO? dar pasii pentru Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei (vezi toată discuția)