avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... servicii casierie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

servicii casierie

buna ziua, detin o firma de administrare imobile si vreau sa stiu daca este legal sa angajatele pe firma un casier care sa incaseze cotele de intretinere la asociatile de proprietari cu care am conteact.multumesc.o zi buna!
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 12:45, 2 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca sunteti PFA sau SC, puteti angaja persoane care sa faca serviciul de casierie. De ce nu incercati cu o banca. Frumos elegant. ideea este ca banca sa fie foarte aproape de dvs, dar acum, cred ca nu se pune problema, sunt banci (de fapt sucursale) peste tot...
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2018
Adam Grecu, utilizator
eu ca si sc pot angaja casier, dar este legal ca acesta sa incaseze intr o asociatie?
Nu vad niciun impediment

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz facut de presedinte mariana 49 mariana 49 Presedinta noastra impreuna cu comitetul executiv au hotarat sa platim intretinerea la banca unde are deschis asociatia cont deoarece firma de administratie nu ... (vezi toată discuția)
Stop activitate casierie la asociatiile de proprietari ? tomasso tomasso In contextul modificarilor legii penale privind conduita sociala responsabila in prevenirea si raspandirea coronavirusului (COVID-19) se are in vedere ... (vezi toată discuția)
Presedinte asociatie pe post de casier Corinaaa Corinaaa Presedintele are dreptul sa emita si sa incaseze chitante platite de proprietari? (vezi toată discuția)