Buna dimneata! Am luat legatura cu un avocat oarecare nerecomandat de cineva pe 12 septembrie pentru procesul de pensie de intretinere copil.Dosarul a fost inregistrat pe 24 octombrie.Pe 15 ianuarie apare ca am depus acte la dosar ( taxa de timbru probabil care i-am dat-o cu mult înaninte) si pana acum nu am termen.Avocatul a gresit si numele tatalui.I-am spus si a zis ca rezolva.Pe net apare dosarul tot cu numele gresit.L-am sunat si spune ca este totul in regula ca trebuie sa asteptam.Chiar este totul în regula?Sa treaca 6 luni si sa nu avem primul termen?
Av si -a facut treaba pana la acest moment a redactat actiunea si a depus-o.Dupa momentul depunerii ,av nu are nici un mijloc procedural sa urgenteze acordarea termenului de catre instanta acesta urmand sa fie stabilit dupa realizarea unor proceduri administrative si in functie de aglomerarea instantei.O eventuala eroare materiala privind numele unei parti este minora si se corijeaza la primul termen de judecata.
Divort
ContSters462780
Bună ziua, am depus dosar de divorț cu minor în luna Ianuarie 2018 și dosar de evacuare silită a soțului din apartament. Până în acest moment nu am ... (vezi toată discuția)