avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces pensie alimentara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces pensie alimentara

Buna dimneata! Am luat legatura cu un avocat oarecare nerecomandat de cineva pe 12 septembrie pentru procesul de pensie de intretinere copil.Dosarul a fost inregistrat pe 24 octombrie.Pe 15 ianuarie apare ca am depus acte la dosar ( taxa de timbru probabil care i-am dat-o cu mult înaninte) si pana acum nu am termen.Avocatul a gresit si numele tatalui.I-am spus si a zis ca rezolva.Pe net apare dosarul tot cu numele gresit.L-am sunat si spune ca este totul in regula ca trebuie sa asteptam.Chiar este totul în regula?Sa treaca 6 luni si sa nu avem primul termen?
Cel mai recent răspuns: ContSters437074 , utilizator 08:11, 6 Martie 2018
Av si -a facut treaba pana la acest moment a redactat actiunea si a depus-o.Dupa momentul depunerii ,av nu are nici un mijloc procedural sa urgenteze acordarea termenului de catre instanta acesta urmand sa fie stabilit dupa realizarea unor proceduri administrative si in functie de aglomerarea instantei.O eventuala eroare materiala privind numele unei parti este minora si se corijeaza la primul termen de judecata.
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Daca numele ramane in continuare gresit cui trimite ciatia?
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2018
ContSters437074, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie; despre patrimoniu raul.alex raul.alex Buna ziua. Va rog frumos, poate ma puteti ajuta cu pareri, sfaturi. Am depus un dosar la judecatorie pentru acordarea personalitatii juridice, in vederea ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters462780 ContSters462780 Bună ziua, am depus dosar de divorț cu minor în luna Ianuarie 2018 și dosar de evacuare silită a soțului din apartament. Până în acest moment nu am ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru partaj viomari viomari Buna ziua, Am un proces de partaj la judecatoria sect.3 si am achitat contravaloarea taxei de timbru stabilita de catre d-na judecatoare, insa dupa 7 zile de ... (vezi toată discuția)