avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort

Bună ziua, am depus dosar de divorț cu minor în luna Ianuarie 2018 și dosar de evacuare silită a soțului din apartament. Până în acest moment nu am primit nimic de la tribunal. Unde gresec ?
Ce mai trebuie sa fac ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Martie 2018
ContSters462780, utilizator
Se pare ca, nu s-a stabilit inca un termen de judecata.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Martie 2018
ContSters454516, utilizator
(1) contactati avocatul care va reprezinta; (2) portal.just.ro verificati stadiul dupa numerele de dosar.
Nu ati gresit nimic.,de la data introducerii actiunii pana la data primului termen de judecata poate sa treaca un interval de 4_6 luni in functie de gradul de aglomerare al instantei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minor in instanta anabianca5 anabianca5 Buna Am cateva intrebari legate de un divort in instanta de comun acord ce implica si un minor 1. Cat dureaza ca dosarul sa fie inregistrat si sa aparata pe ... (vezi toată discuția)
Cerere divort eronata fara cerere partaj dan_6393 dan_6393 sint 'fericitul \"pirit intr-o actiune de \"divort - cu minori \" fara cererea partajului. Cerere admisa de Judecatorie ca atare , cu deschidere de dosar ... (vezi toată discuția)
Executare silita.buna ziua,am și eu o întrebare în legătură ... Ionutzavalin Ionutzavalin Executare silita.buna ziua,am și eu o întrebare în legătură cu o executare silita,și anume,mi sa făcut o executare de către executor judecatoresc ... (vezi toată discuția)