avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata stimulent insertie

Buna ziua ! Daca eu mi-am reluat activitatea in aprilie 2017, beneficiez de stimulentul de insertie, dar in septembrie am intrat in concediu de 126 de zile pentru ca am nascut al doilea copil mai beneficiez de stimulent pe perioada concediului medical sau trebuie sa dau banii inapoi(primul copil face 3 ani in iunie) ?
In 4 ianuarie 2018, mi-a incetat si contractul de munca.
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2018
dyamaria, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:28, 6 Octombrie 2018
@ T Ancuta

Ati primit decizie de impunere ?
Ultima modificare: Vineri, 5 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu am primit nimic. Ce este decizia de impunere? Se poate face ceva sau tre uie sa dau inapoi banii? Si daca nu ii dau mi-i trage din in timp din indemnizatie cred. Buna seara.
Este o decizie emisa de AJPIS prin care se dispune restituirea sumei de ... dupa primirea deciziei o puteti contesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate și stimulent de insertie Gianina111 Gianina111 Buna ziua! Va rog sa ma lămuriți intr.o situație neplăcută. Sunt in stimulent de insertie si totodata ma aflu si in concediu de lauzie si mergând dupa ... (vezi toată discuția)
Concediu medical și stimulentul de insertie DraguM DraguM Buna ziua, ma puteți lămuri si pe mine, va rog, sunt in următoarea situație: Sunt in ccc și din nou însărcinată. As dori sa știu dacă mi se acorda ... (vezi toată discuția)
Continuare stimulent insertie Mire23 Mire23 Doresc sa aflu daca am dreptul sa primesc in continuare stimulentul de insertie (cel de 500lei dupa revenirea la locul de munca) in urmatoarea ... (vezi toată discuția)