avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil

Buna ziua! Sunt studenta la master anul 1, forma de invatamant la zi si in acelasi timp de 4 luni sunt si angajata unei firme. Momentan sunt însărcinată în 5 luni și in concediu medical de aproximativ 20 de zile. În următoarea luna intenționez să demisionez pastrandu-mi doar calitatea de student. În aceste condiții, în luna iulie cand voi naște, mai pot beneficia de indemnizația pt creșterea copilului timp de 2 ani doar cu statutul de studenta?
Cel mai recent răspuns: GabrielaA98 , utilizator 13:54, 2 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, veti putea beneficia de indemnizatia pentru CCC.
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc! O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pavalsimona pavalsimona Buna ziua! As avea nevoie de un sfat! Sunt insarcinata si conform doctorului, ar trebui sa nasc pe la sfarsitul lunii septembrie. Mentionez ca sunt in al ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru eleva la postliceala lauramateescu lauramateescu Buna ziua, sunt insarcinata in 39 saptamani, am 25 ani si sunt eleva la postliceala la cursuri de zi, scoala de stat. Data probabila a nasterii este 28 iunie ... (vezi toată discuția)
Master - somaj - cic1 - concediu medical - cic2 P. Alina P. Alina Buna ziua! Am si eu o intrebare...ma aflu in cic pana pe 22 noiembrie, cand fetita implineste 2 ani. Am intrat in cic dupa terminarea masterului(iulie 2010), ... (vezi toată discuția)