avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare
Discuție deschisă în Executare silită

Executare

Buna ziua. Am o intrebare legata de sentinta data intr-un dosar de executare. In sentinta se precizeaza pe langa faptul ca sunt obligati sa-mi plateasca cheltuielile de judecata ca,"se anuleaza executarea silita si actele de executare savarsite". Puteti sa-mi spuneti daca "actele de executare savarsite" inseamna ca imi vor fi inapoiati banii care imi fusesera deja opriti din salariu?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 14:35, 2 Martie 2018
Trebuie sa depuneti actiune noua pentru intoarcerea executarii silite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma parțiala de la kruk BogdanB87 BogdanB87 Buna ziua, Acum mult timp am avut o problema... nu am mai putut plăti un credit... care după foarte mulți ani a fost vândut către kruk... Ei m-au dat ... (vezi toată discuția)
Intoarcere executare silita ContSters275324 ContSters275324 Am o hotarare civila prin care se anuleaza o executare silita si toate actele de executare si se dispune intoarcere executarii silite. In urma executarii, ... (vezi toată discuția)
Executare silita buna ziua! am primit astăzi o pronunțare din ... Carmenstratone Carmenstratone Executare silita Buna ziua! Am primit astăzi o pronunțare din partea instanței că s-a prescris dreptul creditoarei de a mai obține executarea silita și ... (vezi toată discuția)