avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita Buna ziua! Am primit astăzi o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita Buna ziua! Am primit astăzi o pronunțare din ...

Executare silita
Buna ziua! Am primit astăzi o pronunțare din partea instanței că s-a prescris dreptul creditoarei de a mai obține executarea silita și obliga sa-mi plătească cheltuielile de judecată și contravaloarea taxei de timbru judiciar. Întrebarea mea este pot sa obțin și banii care mi-au fost opriți din salariu până acum? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:40, 23 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!

Puteti formula o cerere de intoarcere a executarii silite in termenul de prescriptie de 3 ani de la data ramanerii definitive a hotararii prin care a fost desfiintata executarea silita.
Da, aveti acest drept in conditiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Materie: litigii cu profesioniştii obiect: contestaţie la executare enachemarinalin enachemarinalin Buna ziua , Am facut contestatie la executare impotriva unei firme de colectare debite . Am doua dosare pe care consider le-am castigat. Solutiile au fost ... (vezi toată discuția)
Buna seara, tocmai am aflat ca voi fi executat silit pentru o ... jhon73 jhon73 Buna seara, tocmai am aflat ca voi fi executat silit pentru o datorie din 2006,(de pe siteul judecatoriei) ,stiu ca este prescrisa aceasta datorie ,iar ... (vezi toată discuția)
Anulare investire executare laur2013 laur2013 buna ziua, Cum pot formula o cerere catre instanta prin care sa constate lipsa de interes, prescriptia acesteti hotarari care suna in felul urmator: ... (vezi toată discuția)