avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Înființare srl si sediu social la tert
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Înființare srl si sediu social la tert

Este ok sa lasi o firma sa iti faca srl si sa ai sediul la ei, ti se ofera si casuta pentru documentele care le primesc la adresa.

Este legal sa functionezi astfel pe cod caen 4791 magazin online?
Ce probleme poti avea?

Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:18, 2 Martie 2018
Sediul social va fi la o societatea de avocatura? Daca da, aveti in vedere ca se poate incheia contractul doar pe 1 an. Daca este vb de o societatea care detine imobile si va ofera spatiu pentru sediu social - nu este nicio problema.
Se poate reinnoi dupa 1 an sediu la avocat pe un alt avocat inca 1 an?
doar ca va trebui sa mutati in acte sediul de colo colo. si trebuie modificat sediul la RC, ANAF, etc, etc., Iar o firma care isi tot schimba sediul, fie si magazin online, o sa sufere la imagine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen 4791 magazin online claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Vreau sa infiintez un SRL-D, cod CAEN 4791 pentru comert online. Voi merge in paralel o perioada si cu job-ul si cu SRL-ul prin urmare multe dintre colete ... (vezi toată discuția)
infiintare pfa - coduri caen, dosar inregistrare Mireus Mireus Buna ziua, Am sa va explic cat de bine pot activitatea pe care doresc sa o desfasor pentru ca am nevoie de ajutor la alegerea codurilor CAEN. Logodnica mea ... (vezi toată discuția)
Magazin online - sediu social la avocat olden olden Firma noua infiintata vreau sa solicit Caen 4791 in afara sediului social, respectiv sediul social la cabinet de avocatura este legal ? (vezi toată discuția)