avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Caen 4791 magazin online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Caen 4791 magazin online

Vreau sa infiintez un SRL-D, cod CAEN 4791 pentru comert online. Voi merge in paralel o perioada si cu job-ul si cu SRL-ul prin urmare multe dintre colete intentionez sa le expediez de la job. Sediu social al firmei il voi crea la o firma de avocatura. Intrebarea e daca voi putea expedia colete de la o alta adresa (ex. cea de la job) decat cea din sediu social fara a declara un alt punct de lucru. Sediul social este de ajuns sau am nevoie de punct de lucru?
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Februarie 2018
claudiughebauer1975, utilizator
Cel mai recent răspuns: claudiughebauer1975 , utilizator 10:16, 27 Februarie 2018
Pentru desfasurarea activitatii este nevoie de punct de lucru .
Pot avea activitate la sediu si sa fie punct de lucru?
Ultima modificare: Duminică, 25 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Pentru un magazin online am nevoie si de alt cod caen sau doar 4791?
Se vor vinde produse articole de petrecere baloane, accesorii.
Ultima modificare: Marți, 27 Februarie 2018

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depozitul poate fi punct de lucru? Leonardmihai30 Leonardmihai30 Buna ziua in 2019 am deschis o firma pentru a aplica la start-up nation cu codul caen 7420 ( activitati fotografice, activitati care se desfasoara la ... (vezi toată discuția)
Înființare srl si sediu social la tert claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Este ok sa lasi o firma sa iti faca srl si sa ai sediul la ei, ti se ofera si casuta pentru documentele care le primesc la adresa. Este legal sa functionezi ... (vezi toată discuția)
Srl magazin online. sediu social si adresa de unde trimitem coletele dan3s2020 dan3s2020 Doresc sa infiintez un SRL pentru magazin online. Sediu social si punct de lucru pentru activitati de productie a produselor de pe site intr-o anexa care ... (vezi toată discuția)