avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Depozitul poate fi punct de lucru?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Depozitul poate fi punct de lucru?

Buna ziua in 2019 am deschis o firma pentru a aplica la start-up nation cu codul caen 7420 ( activitati fotografice, activitati care se desfasoara la beneficiari si/sau in afara sediilor proprii).Din pacate nu am reusit sa obtin fondurile si am lasat firma deschisa dar, fara activitate.Acum in 2021 am decis sa-mi deschid un magazin online(vanzare mancare pentru animale) pe aceiasi firma si sa adaug codul caen 4791.Toti distribuitorii cu care am vorbit in vederea colaborarii m-au intrebat ce punct de lucru am si ca nu putem semna contract daca nu am un punct de lucru .Atunci cand am adaugat noul cod caen 4791 firma de avocatura cu care colaborez mi-a spus ca nu este nevoie sa adauge un punct de lucru,pentru ca urmeaza sa fac comert online si ca punctul de lucru se adauga numai daca as fi avut un magazin fizic.Am uitat sa mentionez ca sediul social il am in judetul Prahova dar depozitul de unde voi livra mancarea o sa fie in judetul Ilfov(centura Bucurestiului).Ce trebuie facut? Sa adaug un punct de lucru fix(pentru ca acolo voi depozita mancarea) sau la terti ( pentru ca este activitate online).Va multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 3 Februarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:41, 3 Februarie 2021
Activitatea (inclusiv depozitul) unui magazin online (adica codul caen respectiv) trebuie sa fie inregistrata sau la sediul social, sau la o alta adresa care pentru firma e punct de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri legate de infiintarea unui magazin online Victorius Victorius Buna tuturor! Va rog frumos sa acordati sprijinul dvs in clarificarea urmatoarelor nelamuriri. As dori sa infiintez un SRL avand ca activitate principala ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare stefanev stefanev Buna seara ! Astazi mi-am scos certificatul de inregistrare de la Registrul Comertului firma SRL-D. Pe langa acest certificat am primit si \"Certificatul ... (vezi toată discuția)
Cod caen firma cu 3 canale de vanzare Paliul Paliul Buna ziua Avem o firma care vinde online, in magazin si pe teren produse pentru amenajari interioare. caen principal 4752 si multe altele in actul constitutiv ... (vezi toată discuția)