avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie fara preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie fara preaviz

In cazul demisiei fara preaviz din cauza neplatii salariilor poti beneficia de somaj?
Demisia in acest caz, nu este imputabila salariatului.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:26, 2 Martie 2018
Incetarea c.i.m. prin demisie - cu sau fara preaviz - nu va da posibilitatea sa beneficiati de indemnizatia de somaj.

Demisia , cu sau fara preaviz, este actul unilateral de vointa a salariatului care, printr-o notificare scrisa, comunica angajatorului incetarea contractului individual de munca.
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere colectiva mascata in demisie acordul partilor diadora_74 diadora_74 Buna ziua, Am nevoie de o lamurire in ceea ce priveste \\\\\\"concedierea colectiva\\\\\\" care este mascata in \\\\\\"demisia cu acordul partilor\\\\\\". ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la somaj in cazul demisiei? Catalina Dodenciu Catalina Dodenciu Buna ziua.Eu am demisionat de curand deoarece in perioada in care am lucrat(4 luni) nu am primit decat un salariu.mi am dat demisia fara preaviz deoarece ... (vezi toată discuția)
Demisie doditaemilian doditaemilian demisia din motive personale poate fi inputabila daca vrei sa te angajezi la acelasi loc de munca??? (vezi toată discuția)