avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

demisia din motive personale poate fi inputabila daca vrei sa te angajezi la acelasi loc de munca???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:35, 26 Octombrie 2011
de ce sa fie demisia imputabila ??? si daca vi se imputa ceva ,de ce va angajati in acelasi loc de munca ???
este vorba de angajare in cadrul armatei, ei spun ca poti sa te angajezi din nou daca nu ai fost demis sau tiai dat demisia din motive imputabile
Demisia nu se poate da din motive imputabile ... demisia este un act de vointa unilateral a salariatului care, printr-o notificare scrisa, comunica angajatorului incetarea contractului individual de munca, dupa implinirea unui termen de preaviz..

Prin urmare, in cazul demisie nu se poate vorbi despre motive imputabile sau neimputabile salariatului ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul la somaj in cazul demisiei? Catalina Dodenciu Catalina Dodenciu Buna ziua.Eu am demisionat de curand deoarece in perioada in care am lucrat(4 luni) nu am primit decat un salariu.mi am dat demisia fara preaviz deoarece ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz dadrian68 dadrian68 In cazul demisiei fara preaviz din cauza neplatii salariilor poti beneficia de somaj? Demisia in acest caz, nu este imputabila salariatului. (vezi toată discuția)
Demisia fara preaviz florin_mirsu florin_mirsu Buna seara!Lucrez ca asiastent intr-o farmacie si vreau sa plec in alta parte.Am anuntat de 2 saptamani ca plec dar nu am facut nimic scris iar sefa nu vrea sa ... (vezi toată discuția)