avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma pentru a profesa ca educator prenatal?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma pentru a profesa ca educator prenatal?

Bun gasit. In acest moment tin niste cursuri de educatie prenatala pentru un ONG. Intentionez ca anul acesta sa urmez niste cursuri de prestigiu in domeniu si sa dau examene pentru certificari internationale in educatie prenatala. Sub ce forma pot oferi aceste cursuri publicului larg? Este necesara infiintarea unui SRL al carui angajat sa fiu? Ce incadrare as putea avea? Din cate stiu in nomenclatorul de meserii nu apare indeletnicirea de educator prenatal.

Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2018
Brigid, utilizator
Cel mai recent răspuns: Brigid , utilizator 17:21, 2 Martie 2018
Considerati si varianta Persoana Fizica Autorizata? La o cautare rapida, ceea ce oferiti ar putea fi incadrat ca si "alte activitati referitoare la sanatatea umana - 8690"
Multumesc de sugestie dar am deja prea multi prieteni cu PFA care isi blesteama zilele din cauza legislatiei schimbatoare asa ca as prefera SRL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare centru de promovare a sanatatii alina1111 alina1111 Sint absolventa a unei scoli postliceale sanitare, specializarea asistent medical generalist si astept sa primesc diploma de calificare. Intentionez sa ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat dupa varsta de 18 ani (la studenti?) ContSters198982 ContSters198982 Buna ziua! Va rog foarte mult sa ma informati daca, alocatia de stat se da si studentilor la zi sau doar daca inca sunt elevi dupa ce au implinit varsta de 18 ... (vezi toată discuția)
Infiintare club sah mikas mikas Doresc sa organizez un club de sah la nivel de judet. Am deja o SRL si o asociatie non-profit. Trebuie sa fac o asociatie separat, sau pot infiinta si ... (vezi toată discuția)