avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chiriasul a făcut inundație. Îl pot obliga să-mi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chiriasul a făcut inundație. Îl pot obliga să-mi plătească daunele?

Am inchiriat un imobil cu contract catre cineva, acel cineva a plecat din localitate, a oprit caldura, gazele si apa nu, de la frig a inghetat un boiler instant pe gaz care s a spart, si a inundat casa, distrugand parchetul, si ia inundant si pe vecini pana la etajul 4, eu avand imobilul la et 6.
Ce mai pot face eu? Chiriasul spune ca ce vina are el ca spart boilerul de la frig, eu acum doresc ca acel parchet sa fie schimbat. Pot cere acest lucru instanta daca se va ajunge acolo?
Ultima modificare: Duminică, 4 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gheorghe1938 , utilizator 14:08, 5 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dv ca si proprietar sunteti responsabil fata de eventualele neajunsuri/prejudicii generate altor proprietari sau partii comune din condominiu
Daca nu aveti clauza speciala concret prevazuta in contractul de locatiune dv va revine obligatia suportarii prejudiciului cauzat tertilor
Nu ma intereseaza terti, am rezolvat deja, eu vreau ca chiriasul sa schimbe parchetul , si el nu vrea ca spune ca nu e vina lui ca sa spart boilerul de apa calda ( a crapat din cauza la frig ca el a oprit caldura, si a plecat)
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2018
alinafgs, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
corect, in instanta!!...
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2018
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema asociatia de propietari MituAndrei MituAndrei Buna seara, am si eu o intrebare ! problema chiar cu aceasta asociatie. Locuesc in sibiu intr-un bloc de 34 garsoniere, aici este apa calda si caldura la ... (vezi toată discuția)
Inundatie nico_bubu nico_bubu Buna ziua, Sunt proprietara unei garsoniere la et 4 si recent am inundat garsoniera vecinei de la et 3. Doamna avea pereții crapati si murdari înainte de ... (vezi toată discuția)
Proprietar necooperant anemona34 anemona34 Buna dimineata! va rog,indrumati-ma unde ar trebui sa ma adresez ref la urmatoarea situatie: locuim intr-un imobil cu 4 etaje,la etajul ultim avem un ... (vezi toată discuția)