avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihnă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihnă

Buna ziua!urmeaza sa merg sa semnez suspendarea cim pentru a intra in ccc,ce documente trebuie sa imi elibereze firma si daca o sa imi dea un document in care sa specifice ca am rAmas cu 20 de zile de concediu neefectuate!Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:55, 4 Martie 2018
Va trebuie aprobarea pe o cerere de reprogramare a CO dupa revenirea din CCC.
Sa fac eu p cerere pe care sa o aprobe ?

Cornel Vasile a scris:

Va trebuie aprobarea pe o cerere de reprogramare a CO dupa revenirea din CCC.

Într-adevăr, depuneti o cerere de reprogramare a zilelor de CO neefectuate dupa revenirea din CCC.
Ultima modificare: Duminică, 4 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensarea in bani a zilelor de concediu neefectuate in cazul suspendarii cim Veronica88 Veronica88 Am urmatoarea speta: Salariata intra in concediul prenatal cu zile de concediu neefectuate si doreste compensarea in bani deoarece are CIM pe perioada ... (vezi toată discuția)
Zile concediu odihna platite Daniel Filip Daniel Filip Buna , in data de 1.01.2020 urmeaza sa ies in CCC pt. 2ani . Dar mai am 4 zile de concediu odihna neefectuate? In acest caz pot cere plata zilelor de concediu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu de odihna neefectuat socaciucosmina socaciucosmina Buna ziua! In anul 2013 am ramas cu 15 zile neefectuate,din 2014 mi se suspenda contractul de munca, as vrea sa imi iau banii pe concediu si nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)