avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Zile concediu odihna platite
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Zile concediu odihna platite

Buna , in data de 1.01.2020 urmeaza sa ies in CCC pt. 2ani . Dar mai am 4 zile de concediu odihna neefectuate? In acest caz pot cere plata zilelor de concediu ramase , avand in vedere ca nu o sa am posibilitatea sa iau zilile de concediu in urmatoarele 18 luni fiind in CCC 24 luni .

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:54, 16 Decembrie 2019
Buna ziua ,dacă timpul nu mai permite sa va luați toate toate zilele de concediu odihna ,zilele rămase le veți efectua după ce reveniți din CCC. Zilele de concediu nu se plătesc decât la încetarea cim.

Daniel Filip a scris:

Buna , in data de 1.01.2020 urmeaza sa ies in CCC pt. 2ani . Dar mai am 4 zile de concediu odihna neefectuate? In acest caz pot cere plata zilelor de concediu ramase , avand in vedere ca nu o sa am posibilitatea sa iau zilile de concediu in urmatoarele 18 luni fiind in CCC 24 luni .

Multumesc

Ultima modificare: Luni, 16 Decembrie 2019
Cristinel Horeanu, Consilier juridic
Chiar daca ati cere plata zilelor deCO , angajatorul nu poate face asa ceva intrucat c.i.m. se supenda pe durat CCC , nu iceteaza.

Depuneti cerere de reprogramare a CO dupa revenirea din CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare contract de munca ingrid87 ingrid87 buna ziua, daca pana la data de 17 .07 nu am cerut de la angajator concediul de odihna aferent anului 2013 si cu data de 18 contractul meu de munca este ... (vezi toată discuția)
Plata co kiki1 kiki1 Buna ziua, as vrea sa stiu daca mi se vor plati zilele de co neefectuate din 2012, avand in vedere faptul ca pe 21 decembrie voi intra in concediu de crestere ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu neefectuate ionelachirvase ionelachirvase buna ziua ce se intampla cu zilele de concediu neefectuate in cazul in care se intra in concediu prenatal? (vezi toată discuția)