avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Drepturile Omului - depind din ce Barou faci parte ?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Drepturile Omului - depind din ce Barou faci parte ?

In cele de mai jos sunt redate framantarile unui tanar asupra necesitatii exercitarii unor Drepturi (fundamentale) si care a adresat aceasta misiva inclusiv mie si care prin acest mijloc doreste un sprijin.

Pentru o comunicare mai buna (doresc ca rolul meu sa nu se extinda intr-o minge de ping - pong intre raspunsurile iscate de intrebarile inevitabile dintre dumneavoastra si autor) iata adresa de e-mail a semnatarului :
Va multumesc.

-editat-
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Ovidiu Slimac , Expert achizitii publice 11:24, 12 Martie 2018
Va spun sincer viata mea este acum mult mai bogata afland despre atributiile si organizatiile profesionale in care activeaza expertii in atributii publice.Nu am citit bineinteles tot mesajul dvs pt ca sincer chiar nu ma intereseaza daca exista sau nu asociatii profesionale in domeniul respectiv ,raspunsul meu ramane valabil daca maine devin presedintele unui ong care cloneaza asociatia profesionala din care faceti parte ,sunteti de acord sa imi platiti mie cotizatie ,sunteti de acord sa mai aduc in nobila dvs profesie inca cateva mii de. ,specialisti"" fa uti peste noapte experti ,care in numele unor nobile idealuri isi doresc din suflet sa profeseze ?
Ultima modificare: Duminică, 11 Martie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Va multumesc pentru intrebarea dumneavoastra edificatoare. Cuiva, oricui. Cred asta.
Pentru lamurirea cititorilor, puteti sa exemplificati concret, cum puteti clona o asociatie, daca maine deveniti presedintele unei ONG ?

Ma bucur ca am reusit sa va fac viata mai bogata !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic - cum incepi cariera? cristyan_c cristyan_c Intrucat nu am gasit nimic concret vis-a-vis de modul in care se poate initia cariera in domeniul juridic,rog pe aceasta cale cateva sfaturi referitoare la ... (vezi toată discuția)
Consilierul juridic - refuz a participa in comisia de evaluare achizitii publice. viorell2004 viorell2004 Consilierul juridic poate fi numit mebru in comisia de valuare pentru atribuirea unui contract de achizitie publica daca nu este specialist in domeniul ... (vezi toată discuția)
Nu pot reprezenta institutia in instanta pentru neinscriere in colegiul consilierilor juridici olivia stoicescu olivia stoicescu Partea adversa a invocat in plangere ca nu am dreptul sa reprezint institutia la care sunt consilier juridic pt ca nu sunt inscrisa in colegiul consilierilor ... (vezi toată discuția)