avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Incapacitate plata impozit
Discuție deschisă în Executare silită

Incapacitate plata impozit

Buna ziua.
Matusa mea are o datorie de aprox 10.000 lei la Impozite Locale sector 4,impozit rezultat pe un imobil care a fost executat si vandut recent de banca.

NU are salariu/pensie(are 48 de ani)/alte bunuri pe numele dansei(ultimul a fost vandut de banca cum am spus sus), fiind bolnava au grija copiii de ea.

Se poate face o cerere/o audienta la ANAF sa dovedeasca ca este imposibil sa plateasca? Exista vreo varianta? Sau ramane asa si peste 17 ani cand o sa fie la pensie ii ia atunci?

Orice idei sunt binevenite. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:00, 3 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
NU face fiscul (vorbim despre serviciul taxe si impozite locale, nu despre Anaf) asemenea intelegeri cu debitorii, indiferent de circumstante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, socrul meu acum 6 ani a primit de la o matusa un ... Mihai DWD Mihai DWD Buna seara, socrul meu acum 6 ani a primit de la o matuasa un imobil prin contract de donatie uzufrut viager fara nici o pretentie scrisa doar verbal de la ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere! Gabriela Aktan Gabriela Aktan Buna seara,eu am o nelamurire cu acest contract de intretinere: -Bunica mea si bunicul.meu au avut o casa impreuna si doi copii -Restul bunurilor :paminturi ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cu clauza de intretinere si uzufruct Ptqu Ptqu Buna ziua. Am si eu o situatie neplacuta pe care nu stiu cum sa o gestionez : Acum cca 15/20 ani parintii mei au facut un contract de v-c cu clauza de ... (vezi toată discuția)