Buna seara,eu am o nelamurire cu acest contract de intretinere:
-Bunica mea si bunicul.meu au avut o casa impreuna si doi copii
-Restul bunurilor :paminturi alte case sunt pe numele bunicii mele
-Tatal meu decedat iar dupa tatal.meu bunicul,pe sora mea au despagubit-o din dreptul casei bunicii iar pe mine nu deocamdata
Problema este ca:tatl.meu a fost bolnav ani la rind din cauza aceasta bunica mea nu a trecut nimic pe tatal meu nimic deorece se stia ca v-a deceda .
Acum bunica mea imediat dupa decesul bunicului meu sa dat in intretinere (uzufruct)matusii mele!
Problema este asta si cred ca am dreptate:matusa mea nu a muncit de citiva ani si nu stiu cum a intretinut-o pe bunica mea daca ea nu a avut un venit?
In schiimb bunica mea are pensie si citiva ani buni de cind s-a dat in intretinere la matusa mea ,bunica mea a fost cea care a avut grija de matusa mea !
As dorii un raspuns :
Daca pot ataca acest contract de intretinere si ce sanse am,rig urgent deorece acest contract este de 12/ani ,iar eu cu toate ca sunt mostenitor cota aparte in casa bunicii ele nu.mi-au dat voie sa locuiesc acolo oe motivul cum ca nu se.poate casa peste casa!!!
Mentionez cum ca:am doi copii minori 7-10 ani si sunt singura ibntetinatoare a acestora.
Va multumesc anticipat
-Răspunsurile se dau public-
Buna seara,
La decesul bunicului, la succesiunea casei si a altor bunuri realizate in perioada casatoriei (indiferent ppe ce nume sunt) se impart astfel:
- bunica 5/8 din toate acele bunuri.
- copiii, direct sau prin reprezentare (adica copiii copiilor decedati) impart in parti egale 3/8
Va sfatuiesc sa solicitati fie la notar (daca va intelegeti civilizat) fie in instanta dezbaterea succesiunii de pe urma bunicului
Cu privire la acel contract.
Singurii care pot sa-l atace sunt bunica sau matusa.
Doar daca se dovedeste ca bunica este in imposibilitatea de a-si gestiona singura interesele (probleme grave de sanatate mentala) atunci va puteti adresa dumneavoastra instantei aratand acest fapt.
Luati legatura cu un avocat din zona dumneavoastra.
Buna seara,
La decesul bunicului, la succesiunea casei si a altor bunuri realizate in perioada casatoriei (indiferent ppe ce nume sunt) se impart astfel:
- bunica 5/8 din toate acele bunuri.
- copiii, direct sau prin reprezentare (adica copiii copiilor decedati) impart in parti egale 3/8
Va sfatuiesc sa solicitati fie la notar (daca va intelegeti civilizat) fie in instanta dezbaterea succesiunii de pe urma bunicului
Cu privire la acel contract.
Singurii care pot sa-l atace sunt bunica sau matusa.
Doar daca se dovedeste ca bunica este in imposibilitatea de a-si gestiona singura interesele (probleme grave de sanatate mentala) atunci va puteti adresa dumneavoastra instantei aratand acest fapt.
Luati legatura cu un avocat din zona dumneavoastra.
~ final discuție ~