avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Termen legal de pastrare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Termen legal de pastrare pensie

In data de 27.02.2018 am fost instiintat pentru ridicarea pensiei de la Of.Postal 2 Bucuresti sector 1. Fiind blocat de vreme in alta localitate m-am prezentat in 01.03.2018 si mi s-a comunicat ca dreptul meu dupa 45 de anu de munca a fost returnat. Nu a fost pastrat nici macar 3 zile in Posta Romana. In mod logic din 14 pina la finele lunii ai 15 zile. Ce prevede legea pentru drepturile muncii nostre?
Cel mai recent răspuns: ContSters134221 , utilizator 14:01, 3 Martie 2018
Termenul legal de pastrare dispozitii de plata si colete este de 10 zile
Rog concret: lege, articol. Daca referinta este la pensie ... s.a. precizari, consider procedura Postei bataie de joc la adresa noastra.

ynocentta a scris:

Termenul legal de pastrare dispozitii de plata si colete este de 10 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul legal de pastrare a pensiei la posta nickum nickum In data de 27.02.2018 am fost instiintat pentru ridicarea pensiei de la Of.Postal 2 Bucuresti sector 1. Fiind blocat de vreme in alta localitate m-am prezentat ... (vezi toată discuția)
De ce nu se reglementeaza transmiterea pensiei si a taloanelor de pensie prin mijloace electronice securizate? nickum nickum Din discutiile pina la acest moment, la Intrebarea privind \"Termenul legal de pastrare a pensiei la posta\", nu rezulta reglementari clare care sa protejeze ... (vezi toată discuția)
Vanzare online danmihai2 danmihai2 Buna ziua, apelez la dv in speranta in speranta in care ma veti putea ajuta cu niste raspunsuri. Saptamana trecuta am vandut o camera intraorala unei ... (vezi toată discuția)