avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare apartament

Casatorita in regim de separare de bunuri. Eu sì sotul nu avem copii impreuna dar el are un copil dintr.o casatorie anterioara iar eu doi copii dintr.o alta casatorie.
Daca cumpar un apartament pe numero meu fiica lui are drept de mostenire? Dar sotul meu?
Cel mai recent răspuns: domina.julia , utilizator 20:34, 4 Martie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
corect
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Martie 2018
CaraD, utilizator

Multumesc
Anda Năstase a scris:

Bună ziua,

Soțul va veni la moștenire alături de copiii dvs., în calitate de soț supraviețuitor. Cota acestuia ar fi de 1/4, iar a copiilor împreună de 3/4. Fiica acestuia nu are drept de moștenire.

Numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare imobil în românia domina.julia domina.julia Sunt casatorita cu italian in regim de separare de bunuri. Nu avem copii impreuna. Dintr.o casatorie anterioara am doi copii, iar sotul meu are o ... (vezi toată discuția)
Cote parti succesiune nicoleta17 nicoleta17 Buna ziua, Eu sunt vaduva ,sotul meu a decedat in urma cu 15 ani,cand fetita noastra avea 2 ani.Acum un an am cumparat un apartament prin credit Prima Casa si ... (vezi toată discuția)
Conditiile in care bunurile proprii devin comune dupa casatorie krrista krrista buna ziua, Am un apartament donat de mama mea pe vremea cand eram necasatorita. M-am casatorit fara a face vreun contract prenuptial, stiind ca bunurile ... (vezi toată discuția)