avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... dreptul la somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

dreptul la somaj

Am avut un contract de munca pe perioada determinata ,iar angajatorul nu mi-a mai prelungit contractul. Pot beneficia de somaj in conditiile in care am 30 de ani in campu muncii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:11, 3 Martie 2018
da
Multumesc ca mi-ati raspuns! Cum trebuie sa procedez?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
mergeti la AJOFM cu decizia de incetare CIM (important art din CM) si adeverinta de vechime, vor mai trebui alte doc (2 Anexe la normele metodologice), va vor indruma cei de acolo
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acte necesare pentru inregistrarea unei persoane care indeplineste conditiile pentru acordarea indemnizatiei de somaj:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj lauriflor lauriflor Buna, Ce acte trebuie sa fac pentru doi angajati pe care- i trimit in somaj? (vezi toată discuția)
Șomaj după concediu de crestere copil Ingerasib Ingerasib Buna ziua am si eu o intrebare firma la care am lucrat sa desființat si eu sunt in concediu de crestere copil cum pot loa sau daca ași putea loat somaj,si ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere la serviciu din concediul pentru cresterea copilului cornel selaru cornel selaru Sotia mea a fost angajata cu contract individual de muncape o perioada determinata la o firma iar in aceasta perioada a nascut si a ramas timp de doi ani in ... (vezi toată discuția)