avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Restituire permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Restituire permis auto

In 2014 mi-a fost retinut (nu anulat) permisul auto pentru consum de bauturi alcoolice (peste limita de penal). Am sentinta care spune ca nu am pierdut dreptul de a conduce. Permisul mi-a fost retinut in Bucuresti, dar eu aveam atunci domiciliul in Onesti, jud. Bacau. Permisul intre timp a expirat. Cum trebuie sa procedez, in acest caz pentru recuperarea permisului si de unde se ia fizic (chiar permisul expirat) - de la Bacau sau de la organul/sectia care l-a retinut?
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 13:02, 3 Martie 2018
Permisul este trimis la organul emitent, de acolo il puteti ridica, daca intr-adevar nu a fost anulat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz recoltare probe urmat de alta infractiune valerian75 valerian75 In luna octombrie 2010 am fost condamnat la 8 luni cu suspendare,cu o perioada de incercare de 2 ani pt refuz de probe biologice in vederea stabilirii ... (vezi toată discuția)
Permis eliberat de autoritatile spaniole suspendat radu197837 radu197837 buna seara va rog frumos sa ma ajutati intr-o problema,,sunt rezident in spania si am luat permisul de conducere acolo in madrid mam intors acasa acum ... (vezi toată discuția)
Redobandirea dreptului de a conduce autovehicule pe teritoriul romaniei seat seat Buna ziua, am fost condamnat la 1 an inchisoare cu suspendarea executarii pentru condus sub influenta bauturilor alcoolice. Sentinta s-a pronuntat pe 1 ... (vezi toată discuția)