avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cerere de angajare a raspunderii patrimoniale
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cerere de angajare a raspunderii patrimoniale

Am avut o firma care in 2004 a fost radiata din oficiu conform legii. Am intrebat la Registrul Comertului, la vremea respectiva, daca mai trebuie depus ceva si mi s-a spus ca NU. Dupa 4 ani am primit o cerere de angajare a raspunderii patrimoniale in care am fost scos dator cu suma de 21000 lei. partea ciudata e ca alaturi de mine e precizat inca un administrator(pe care nu-l cunosc, nu am auzit niciodata acest nume). In actele firmei nu a fost niciodata trecut si nu stiu cum se face ca apare in datele lichidatorului ca administrator. Va rog sa ma ajutati cu o sugestie despre ce trebuie sa fac mai departe. Multumesc!:stunned: :stunned:
Cel mai recent răspuns: Mihail Hritcu , Consilier juridic 20:45, 22 Octombrie 2009
Ce reprezinta suma datorata si cui o datorati, conform cererii lichidatorului ?
Oricum, daca datoria provine dintr-o relatie comerciala si este mai veche de 3 ani, atunci este prescrisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune raspundere patrimoniala art.138!!!!!! germanu germanu Buna ziua!Am o problema....am avut un srl ,eu fiind administrator. Finantele au cerut insolventa...a fost numit lichidator reprezentantul Finantelor...prin ... (vezi toată discuția)
Termen prescriptie garantie personala bilet la ordin avalizat Flo_pana Flo_pana In 2006 am avalizat doua bilete la ordin cu mentiunea \\"fara protest\\" constituind o garantie personala pentru o societate comerciala la care eram ... (vezi toată discuția)
Executare silită de către anaf persoana fizica pentru datorii firma radiată cornelia05 cornelia05 Buna seara! Va rog sa imi comunicati daca in urma radierii unei firme care a fost in insolventa, acum radiată din registrul comerțului, ANAF ul poate pune ... (vezi toată discuția)