avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare cor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare cor

Buna ziua.
Sunt agent de vanzari la o firma de distributie si sunt trecut cu studii medii.
Am facultatea de contabilitate si informatica de gestiune , si masterat in managementul si administrarea afacerilor.
Ma intereseaza pe ce cod cor ma poate trece firma pt a putea fi cu studii superioare dar in acelasi timp sa poata deconta cheltuieli ca pe un agent vanzari ( motorina , masina, reparatii masina, etc)?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:59, 4 Martie 2018
Daca sunteti agent de vanzari, nu va poate fi trecut un cod COR ce nu apartine acestei functii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerinte incadrare studii superioare contabil! ctinagl ctinagl Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in privinta unei probleme. Am terminat in 2008 specializarea Informatica Economica din cadrul Facultatii de Stiinte Economice ... (vezi toată discuția)
Economist?? claudiaP claudiaP Buna seara! Spuneti-mi, va rog, cum ar fi corect sa incadrez un economist, fiindca la Cor regasesc multe , numai economist nu. Raspunde de evidenta ... (vezi toată discuția)
Referent economist? ana & maria ana & maria sunt angajata la mai multe firme cu contract de munca de 4 sau 2 ore. unele firme m-au angajat economist,dar firma la care sunt angajata cu 4 ore m-a trecut ... (vezi toată discuția)