avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce pot face? Succesiune complicată
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce pot face? Succesiune complicată

Va rog invatati-ma ce am de facut.. Buniicul din partea tatalui a murit, sa facut succesiunea, si certificatul de mostenitor,in care au fost trecuti tatal meu si fratii lui(2) cu cota parte de 1/4 si bunica la fel ca ei tot 1/4. Acum bunica a murit, fratii tatalui au murit, numai 1 are copii,si tatal meu a murit si noi suntem 2 surori. In casa bunicilor au ramas veri mei, copii fratelui tatalui meu. Eu am decat o copie dupa certificatul de mostenire si atat. Cum pot face eu succesiunea dupa toti, pentru ca veri mei nu sunt de acord pentru ca ei numai au unde locui pe urma. Ce pot face? Va rog ajutati-ma
Cel mai recent răspuns: CaraD , utilizator 07:09, 4 Martie 2018
Ce puteti face este sa acceptati succesiunea bunicii, se face o declaratie la orice notar in sensul acesta, presupunand ca nu a trecut 1 an de la decesul acesteia. La fel ar trebui sa faca si sora dvs. Presupun ca ati facut deja succesiunea dupa tatal decedat. Nu ii puteti obliga pe veri sa faca acest lucru, este o optiune personala. Ulterior puteti discuta cu acestia despre partajul masei succesorale care nu trebuie sa insemne neaparat evacuarea lor, Cotele mostenitorilor se pot atribui si prin echivalent daca va intelegeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune - tatal decedat inaintea bunicului Tzelu Tzelu Buna seara.am nevoie de o mana de ajutor in ceea ce priveste o succesiune facuta acum cca 2 ani.A decedat fratele bunicului meu acu 2 ani..neavand ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa 15 ani kike kike Tatal meu a decedat in anul 1995.Nu am facut succesiunea pana in prezent.Nu am facut succesiunea nici dupa bunicii paternali .Ce parere aveti;trebuie facute ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu veri primari andreimihai99 andreimihai99 Caut un consultant care sa ma ajute intr-o problema personala si am citit profilul dumneavoastră de consultant publicat in websiteul Avocatnet.ro. Buna ... (vezi toată discuția)