avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC - cand se pot depune actele
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC - cand se pot depune actele

Buna ziua,
sotia mea trebuie sa nasca din clipa in clipa. Momentan ea este in concediu (cele 126 zile calendaristice care le are mama inainte si dupa nastere). In 19.05.2018 i se termina concediu si vreau sa depun eu actele pentru CCC. Imi puteti raspunde va rog frumos la urmatoarele intrebari:
1) Cand trebuie sa-mi anunt angajatorul ca doresc sa intru in CCC (exista un termen?)
2) Pot intra in CCC imediat dupa ce naste sotia, inainte sa i se termine ei concediul?
3)Trebuie sa intru de la inceput de luna sau pot intra in orice zi din luna in CCC ( adica trebuie sa intru cu data de 1 sau se poate cu orice data); in cazul in care intru de la mijlocul lunii cum mi se va calcula indemnizatia avand in vedere ca ultima luna ar fi incompleta?
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Concediu paternal radumur radumur Sotia mea trebuie sa nasca la sfarsitul lunii martie. Cu cat timp inainte trebuie sa anunt angajatorul ca intru in concediu paternal? Pot intra in concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate si ccc florentinos florentinos sotia mea are 8 luni de cand e angajata si nu poate intra in concediu maternal.eu in scimb lucrez de ceva ani la o firma si as vrea sa stiu cum pot intra eu in ... (vezi toată discuția)
Calculul celor 12 luni muncite necesare pentru indemnizatie crestere copil ruxandy ruxandy Buna ziua, Sotia mea este insarcinata in 3 saptamani si ar urma sa nasca pe la inceputul lunii aprilie 2016. Ea lucreaza din data de 4 mai 2015, ceea ce ar ... (vezi toată discuția)