avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In cât timp de la deces poate fi anulat un testament ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In cât timp de la deces poate fi anulat un testament ?

Suntem cinci frati iar tatal nostru a decedat la 85 de ani fiind grav bolnav. Dupa deces am aflat ca unul dintre frati are un testament facut acasa in prezenta notarului, cu doua saptamini inainte de a muri, prin care tatal nostru ii lasa lui toata averea.
Noi consideram, stiind starea de boala a tatalui, ca tatal nostru nici macar nu a stiut ce se intimpla cind a venit notarul la el.
Am dori sa stim cit timp avem la dispozitie pentru a deschide un proces pentru anularea acestui testament.
Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 4 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Mitra , utilizator 19:07, 4 Martie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Pot sa obtin actele medicale ale tatalui. Am sa va contactez.
Multumesc pentru raspunsul clar si complet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament Adina_S Adina_S Mama mea a avut grija 4 ani de o verisoara a ei aceasta fiind grav bolnava.Respectiva doamna avea doi nepoti dupa sot in strainatate care nu au venit s-o vada ... (vezi toată discuția)
Buna ziua va rog frumos sa ma ajutati, am facut un contract de ... SimonaB. SimonaB. Buna ziua V-a rog frumos sa ma ajutati,am facut un Contract de intretinere insotit sii de un Testament cu tatal meu care locuia la noi de trei ani in ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine actele medicale si actele de proprietate ale tatalui meu recent decedat? Mitra Mitra Tatal nostru a decedat recent. Inca nu a avut loc dezbaterea succesorala. Toate actele si bunurile lui sunt la ultima lui sotie, care nu ne-a suportat ... (vezi toată discuția)