avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime neintrerupta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime neintrerupta

Buna ziua, as dori si eu sa stiu daca un contract de munca cu timp partial ( respectiv pentru efectuarea doar a garzilor ) iti asigura continuitate in campul muncii in cazul in care renunt la postul meu ca si medic intr-un alt spital decat cel la care efectuez garzile. In contractul cu timp partial se mentioneaza ca este asigurat stagiul de cotizare. Multumesc frumos pentru rapuns!!
Cel mai recent răspuns: ana duican , utilizator 01:58, 6 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Continuitatea inseamna ; data incetarii vechiului c.i.m. = data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.
Multumesc frumos pentru raspunsul dumneavoastra!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare limita de varsta Ilie88 Ilie88 Buna ziua, Am un salariat care a primit decizia de pensionare pentru limita de varsta (reducere varsta standard de pensionare pt conditii deosebite) si ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie - schimbare angajator vicky2015 vicky2015 Buna ziua, Sunt in plata stimulentului de insertie si imi schimb locul de munca. Am citit alte discutii pe forum si singurul raspuns concret a fost ca ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea la un alt loc de munca dupa ccc inainte de 2 ani. Anabreha Anabreha Buna Ziua, Din Februarie 2016 sunt in concediu de crestere copil. As dori reintoarcerea in campul muncii la o alta firma. Care sunt pasii ce trebuie urmati ... (vezi toată discuția)