avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Vinzare lucruri din afara
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Vinzare lucruri din afara

As vrea sa aduc anumite lucruri din afara cumpărate din tîrguri de la privati care nu iti dau factură? Cum pot sa le bag pe un PFA este vreo posibilitate?
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Raluca Iliescu , Avocat 14:36, 5 Martie 2018
Nu! Orice comerciant, cu atat mai mult afara, factureaza produsele, cel putin la cerere. Fara factura, nu puteti inventaria marfa si nici nu o puteti vinde legal, deoarece, practic, nu o aveti pe stoc, neavand document justificativ de intrare in gestiune.
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2018
Raluca Iliescu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura pfa vanzare marfa catre un srl tina1234 tina1234 Un PFA se inchide si se deschide o societate Microintreprindere. Un PFA neplatitor de tva cu cod caen 4711 comert vrea sa vanda tot ce are in stoc la ... (vezi toată discuția)
Metoda iesire din stoc aceesorii oferite cadou catalina1322 catalina1322 Buna ziua, Am o intrebare daca ma puteti ajuta. Daca la anumite produse vandute ofer cadou accesorii, cum pot sa ma justific ca acele produse nu se mai afla ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri pfa-magazin online ghita3001 ghita3001 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri legate de PFA-ul pe care il detin: 1.Am inteles ca pentru un magazin online ca PFA impozitata in sistem real am nevoie ... (vezi toată discuția)