avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INGINER PEISAGIST
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INGINER PEISAGIST

Buna ziua ,as dori sa stiu daca pot sa lucrez ca Sef de Santie in cadrul unei firme de constructi avand diploma de Inginer Peisagist ,santierul de care urmeaza sa raspund fiind un "PARC''? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:14, 5 Martie 2018
Este vorba despre constructii sau despre amenajari spatii verzi?
Amenajare spati verzi insa asta cuprinde si alei si garduri, conform suplimentului de diploma indeplinesc criteriile cerute insa nu stiu din punct de vedere legislativ daca se poate .
Eu cred ca puteti fi incadrat ca si sef de santier , daca vorbim despre amenajari spatii verzi.
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare functionar public oxi oxi Buna ziua, Sunt functionar public la o primarie de comuna incadrata prin concurs in 2007 la compart. Urbanism si achizitii publice pe functie de executie, ... (vezi toată discuția)
Cine are dreptul sa fie arhitect-sef lili2015 lili2015 Buna ziua. Cu tot respectul as dori sa ma informati asupra unei neclaritati din legislatia din domeniul urbanismului si constructiilor referitoare la ... (vezi toată discuția)
Arhitect sef primarie....poate ma juta si pe mine cineva... mihaita10 mihaita10 Buna ziua, Am terminat Facultatea de Stiinte Juridice in 2000 (5 ani), m-am angajat la Primaria unui orasel infiintat in 2004 cu o populatie de 13500 pe ... (vezi toată discuția)