avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare pod
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare pod

Am construit o locuinta colectiva(sunt unic proprietar la aceasta data ) , toate plansele sunt vizate de primarie inclusiv cu pod,respecandu-se regimul de inaltime. Autorizatia si pv de receptie nu include podul. Certificatul de edificare si extindere a cladirii prevede si podul. Va rog, care sunteti documentati sa imi comunicati daca in baza acestui CERTIFICAT pot intabula acest pod la OCPI? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 11:43, 5 Martie 2018
Buna ziua,
OCPI dispune notarea in cartile funciare, prin prezentarea unor documente care atesta calitatea de proprietar. Incercati sa faceti un supliment de autorizatie, cata vreme fizic podul exista, iar conform acelui Certificat el era prevazut. Aici este vorba despre o eroare ce trebuie rectificata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere initiala cadastru AlexandraMaria_87 AlexandraMaria_87 Buna ziua, Deoarece doresc sa contractez un credit imobiliar, am depus la banca in vederea obtinerii avizului juridic, documentele pt imobilul pe care ... (vezi toată discuția)
Sa cumpar imobil fara autorizatie de constructie / sau certificat de edificare a constructiei ? dana2017 dana2017 Buna ziua, vreau sa cumpar o casa ridicata in anul 2000 fara autorizatie de constructie si fara p-v de receptie. Proprietarul a reusit de curand sa faca ... (vezi toată discuția)
Corectie cote / suprafețe gresite in intabulare VIAA VIAA Buna ziua! Rugăm suport pentru rezolvarea următoarei situații: [b]1. Imobil:[/b] a. Suntem proprietarii unui apartament dobandit prin CVC pe legea ... (vezi toată discuția)