avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... detașare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

detașare

Bună ziua,
Un post de secretar cu studii superioare ( blocat în acest moment) într-o instituție bugetară, poate fi ocupat prin detașare de o persoană cu studii medii? Menționez că postul a fost transformat și nu a fost scos la concurs, o fost blocat imediat,Persoana cu studii medii, care dorește să se detașeze poate completa o declarație scrisă că nu dorește alte drepturi salariale decât cele de la unitatea unde este încadrată?
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2018
ghe_elena, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:38, 5 Martie 2018
Salariatul detasat poate opta pentru drepturile salariale care i sunt mai avantajoase.
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2018
Ela Pacurar, utilizator
Nu poate ocupa un astfel de post prin detasare.
Mulțumesc! Există o altă posibilitate legală? Condiția studiilor este absolut obligatorie?
Puteti fi detasata numai pe un post ce necesita studii medii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in functie (secretar dactilograf) Sanda67 Sanda67 Buna ziua O persoana incadrata ca secretar - dactilograf (personal contractual) intr-o institutie publica, poate promova in functie ca urmare a absolvirii ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt angajata la o primărie pe post cu studii medii ... ion_raluca ion_raluca Bună ziua! Sunt angajata la o primărie pe post cu studii medii deși la angajare aveam studii superioare absolvite (asa e fost postul scos la concurs) . Se ... (vezi toată discuția)
Se poate transforma un post din studii medii in studii superioare? VALENTINA1986 VALENTINA1986 Sunt referent, clasa III, grad profesional asistent intr-o institutie publica din luna ianuarie. Am sustinut examen pentru acest post, iar postul a fost scos ... (vezi toată discuția)