avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... CNP romanesc
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

CNP romanesc

Buna ziua,
Am intalnit un caz in care un cetatean libanez are permis de sedere cu CNP ce incepe cu890000......apoi imi prezinta CI cu CNP romanesc ce incepe cu 2900....este posibil asa ceva? daca da, in ce cazuri? CNP-ul romanesc cu 2900....il poate dobandi daca a capatat cetatenie romaneasca si a renuntat la a lui?
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2018
mirela_74, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:29, 6 Martie 2018
Nu poate avea si permis si CI. Probabil a declarat permisul pierdut. Sfatuiti-l sa-l predea de indata autoritatilor ca nu e frumos sa minta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cetatean libanez elam elam Buna ziua ! Va rog frumos, daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea problema : - dorim angajarea unui cetatean libanez, care are permis ... (vezi toată discuția)
Lipsa cnp certificat casatorie Bogos Bogos Buna ziua, De curand m-am casatorit cu un cetatean strain si am constatat ca pe certificatul de casatorie CNP-ul lui lipseste. Acestuia i-a fost atribuit CNP ... (vezi toată discuția)
Expirarea buletinului de identitate cetatean strain nelicab nelicab Sunt casatorita de 8 ani cu un cetatean strain de origine iordaniana.Patru ani am locuit in Romania unde am fost(si suntem inca) la zi cu toate actele necesare ... (vezi toată discuția)