avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contract de comodat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contract de comodat

Ce obligatii fiscale are comodantul dar si comodatorul, cand obiectul contractului de comodat este un imobil?
Multumesc anticipat pt raspuns!
Comodatul este cu titlu gratuit sau oneros? Care este obiectul folosintei imobilului?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Esenta comodatului este tocmai transmiterea dreptului de folosinta al unui bun imobil cu titlu gratuit.Comodatarul poate sa plateasca eventual impozitul datorat fiscului pt imobilul respectiv(daca partile stipuleaza acest aspect in contract) alte obligatii fiscale neavand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat ana-maria voicu ana-maria voicu buna seara!as dori si eu sa stiu daca in cazul unui contract de comodat in cazul unui imobil,comodatarul trebuie sa plateasca impozit??va multumesc (vezi toată discuția)
Obligarea promitentului-cumparator la plata unor despagubiri valeanumarian57 valeanumarian57 - promitentul - cumparator care are in folosinta imobilul de la data incheierii antecontractului de vanzare- cumparare refuza sa platesca prima transa de bani ... (vezi toată discuția)
Poate comodatarul sa permita unui tert folosirea bunului primit in comodat? retromusculo retromusculo Am dreptul in calitate de comodatar Intreprindere Familiala sa pot ,, subinchiria\\" o parte din spatiul primit de la comodant daca acesta este de acord? (vezi toată discuția)