avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Facebook

Zilele trecute mi a fost accesat la serviciu contul de Facebook de către un coleg fără permisiunea mea și a făcut niște poze la ceva conversații vechi de a mele, întrebarea mea este dacă se poate face ceva în legătură cu chestia asta, o plângere penală sau exista în România ceva legi pentru asa ceva?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:14, 7 Martie 2018
Se poate face plangere penala pentru accesarea fara autorizatie de sisteme informatice, dar va trebui sa aveti si probe.
Depinde... daca s-a prins ca ati comis infractiuni ar fi chiar recomandat sa va dea in vileag.
Cum fără permisiune? Conectarea se face cu user și parolă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare cont de facebook Ombladon2002 Ombladon2002 O sa trec direct la subiect. Am parola contului de facebook al iubitei mele,iar din cauza unei probleme,ar trebui ori sa intru pe contul ei ca sa i arat mamei ... (vezi toată discuția)
Santaj informatic/date furate/imi cere bani DoruD DoruD Buna ziua Am primit un mail (in folderul Spam) de la un individ care sustine ca a instalat un malware pe un site pentru adulti , ca eu am accesat situl si el ... (vezi toată discuția)
Pot face inchisoare daca am sters mesajele de pe facebook? Silver123 Silver123 In urma cu ceva timp, i-am trimis unui om poze indecente cu mine. In momentul in care am prins acces la laptopul lui, al carui parola mi-o daduse chiar el, am ... (vezi toată discuția)