avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot face inchisoare daca am sters mesajele de pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot face inchisoare daca am sters mesajele de pe Facebook?

In urma cu ceva timp, i-am trimis unui om poze indecente cu mine. In momentul in care am prins acces la laptopul lui, al carui parola mi-o daduse chiar el, am intrat in conversatia de pe Facebook si am sters-o pentru ca nu ma simteam comfortabil cu ceea ce am facut.
Acum, el sustine ca stia ca am sters conversatia nu o data, ci de trei ori ( lucru care s-a si intamplat, insa de fiecare data am sters doar conversatia pe care o avea cu mine si nimic altceva ) si ca intentionat mi-a lasat acces liber la laptopul sau, doar pentru a vedea daca repet infractiunea.
Sustine ca are amprentele mele pe laptop si cine stie ce va face. Sper doar sa nu ajung la inchisoare pentru faptele comise.
Am citit in codul penal ca este posibila amenda sau inchisoarea.
La ce sa ma astept?
Sfatul meu este sa va angajati un avocat suficient de bun cat sa scapati de toate problemele.
Este mult de discutat pe aceasta tema si nu se poate discuta public.
Riscati sa fiti cercetata penal sub aspectul savarsirii infractiunii prev. si ped. de art. 360 c.p. (accesul ilegal la un sistem informatic).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen plangere penala Silver123 Silver123 Buna seara! In august 2018, i-am trimis unui om poze indecente cu mine. In momentul in care am prins acces la laptopul lui, al carui parola mi-o daduse ... (vezi toată discuția)
Ordonantele procurorilor ContSters327384 ContSters327384 Buna ziua ! In urma cu 7 lui mi s-a spart contul de facebook . cei care mi l-au spart mi-au restrictionat accesul la cont pentru 3 zile , mi-au vazut mesaje ... (vezi toată discuția)
Accesare fara drept cont facebook teocarmen teocarmen Buna ziua, As dori sa stiu ce actiuni pot intreprinde atunci cand sunt convinsa ca o anumita persoana (mai exact seful de la birou) mi-a intrat pe contul ... (vezi toată discuția)