avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Termen plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Termen plangere penala

Buna seara!

In august 2018, i-am trimis unui om poze indecente cu mine. In momentul in care am prins acces la laptopul lui, al carui parola mi-o daduse chiar el, am intrat in conversatia de pe Facebook si am sters-o pentru ca nu ma simteam comfortabil cu ceea ce am facut.
La cateva zile dupa ce am facut asta, el sustine ca stia ca am sters conversatia nu o data, ci de trei ori ( lucru care s-a si intamplat, insa de fiecare data am sters doar conversatia pe care o avea cu mine si nimic altceva ) si ca intentionat mi-a lasat acces liber la laptopul sau, doar pentru a vedea daca repet infractiunea.
Mai are valoare plangerea penala daca o va depune acum?
Si inca o intrebare. Am gasit masina in parcare cu stopul de pe frana spart. I-am spus lui si am fost sa il schimb imediat, fara sa anunt politia. Poate depune plangere penala in sensul asta? Care ar fi pedeapsa pentru fapta comusa?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:42, 15 Ianuarie 2019
Mergeți la un avocat pentru o consultație juridică, este necesară o prezentare exhaustivă a stării de fapt pentru o consultație juridică pertinentă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot face inchisoare daca am sters mesajele de pe facebook? Silver123 Silver123 In urma cu ceva timp, i-am trimis unui om poze indecente cu mine. In momentul in care am prins acces la laptopul lui, al carui parola mi-o daduse chiar el, am ... (vezi toată discuția)
Santaj informatic/date furate/imi cere bani DoruD DoruD Buna ziua Am primit un mail (in folderul Spam) de la un individ care sustine ca a instalat un malware pe un site pentru adulti , ca eu am accesat situl si el ... (vezi toată discuția)
Computer accesat din locatie necunoscuta nemultumita nemultumita Am descoperit astăzi ceva foarte ciudat pe profilul meu de facebook. Am intrat la setări securitate, ultima opțiune cu ”unde ești logat” și am găsit ... (vezi toată discuția)