avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... pot sa zic ca n-am primit amenda prin posta?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

pot sa zic ca n-am primit amenda prin posta?

Am primit scrisoare simpla (nu recomandata) amenda radar din strainatate.
In eventualitatea ca ajung sa ma execute, pot sa zic ca locuiam in strainatate, deci nu am cititi scrisoarea ce mi-au trimis-o la adresa din Romania, unde e inregistrata masina?
E cam evident ca locuiam in strainatate... de vreme ce in strainatate m-au surprins.
Ce se intampla in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 17:32, 9 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui intrebat in jurisdictia de unde provine amenda privitor la procedurile preliminare unde oamenii au posibilitatea sa isi execute obligatiile de buna voie dar si la procedurile de executare in caz contrar? Eu am cel putin o amenda radar in Elvetia din 2013 care inca nu a ajuns (am vazut flash-ul camerelor si stiu ca aveam cam 40 km/ora in plus fata de indicatoare, nu-i vina mea daca au sosele atat de bune si libere de trafic), ar fi interesant de stiut cum se vor desfasura lucrurile in continuare.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu rezista varianta dv
Chiar daca este evident ca locuiati in starinatate ,autoritatile au respectat procedura legala si au comunicat corespondenta care va era adresata la domiciliul cunoscut stabil consemnat in documentele dv de identitate
Autoritatea emitenta a documentului a comunicat corespondenta la adresa domiciliului dv stabil consemnata in documentele prezentate de dv autoritatii la momentul savarsirii constatarii si consemnarii contraventiei
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ar fi bine so platesti daca mai circuli pe la ei ca daca ajungi sa fi oprit in trafic in acea tara vei ramine la ei pina platesti cu tot cu judecata
Daca cea mai mare paguba e sa nu mai conduc in Germania... mai bine nu platesc! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda la adresa de domiciliu, resedinta in alta localitate bogdan.sb bogdan.sb Buna ziua, va rog sugestii pentru urmatoarea situatie: - am domiciliul intr-o localitate iar resedinta (inregistrata la politie) in alta localitate. - zilele ... (vezi toată discuția)
Intampinare fond goplanet goplanet Art. 205 alin.(2)NCPC ----- Întâmpinarea va cuprinde:............................ Dacă pârâtul locuieşte în străinătate, va arăta şi domiciliul ales ... (vezi toată discuția)
Amenda radar fix SILVIU TOGANEL SILVIU TOGANEL Am fost surprins de un radar in BN. (66km/h). In prima adresa m-i s-a cerut sa comunic identitatea persoanei care a condus autovehiculul. Am sunat la nr. ... (vezi toată discuția)