Buna ziua, va rog sugestii pentru urmatoarea situatie:
- am domiciliul intr-o localitate iar resedinta (inregistrata la politie) in alta localitate.
- zilele trecute am constatat ca figurez cu o amenda in debit la primaria din localitatea de domiciliu, care sustin cei de la Directia Impozite si Taxe ca mi-a fost "comunicata in lipsa", amenda emisa de CNADR pe adresa de domiciliu, mult dupa data la care mi-am schimbat resedinta in alta localitate.
- intrucat eu nu mai locuiesc efectiv la acea adresa, avand resedinta inregistrata la politie, in alta localitate, pot sa contest cumva comunicarea?
Precizez ca intentionez sa achit amenda, dar doresc sa platesc 50%.,
Va multumesc,
Cu stima,
Bogdan.
Nici nu vreau sa anulez PV. Asa cum am scris, doresc sa platesc, intrucat este real ca am uitat de acea taxa.
DAr, as vrea sa imi fie retrimisa amenda, unde locuiesc si sa achit 50% in max. 48 de ore de la instiintare.
Intrebarea este: nu ar fi trebuit sa fiu instiintat la adresa de resedinta (care este adresa oficiala unde locuiesc)?
Primaria sustine ca am fost instiintat la adresa de domiciliu "in lipsa", adica angajatul Postei Romane a lasat un plic in cutia postala, la o adresa unde eu nu mai locuiesc de mai mult de un an si a consemnat intr-un document ca nu m-a gasit acasa ... Evident, nu am semnat niciun fel de act, intrucat nu aveam cum sa semnez...
Multumesc.
Banuiesc ca nu se poate, s-a luat dupa numarul de inmatriculare a autovehicolului dare cred ca a ramas pe vechea adresa, adresa din certificatul de inmatriculare...
Dv detineti bunul mobil in evidenta fiscala la adresa de domiciliu
Politia cand a incheiat documentul de contraventie l-a comunicat la adresa de domiciliu stabil ,aflat in evidenta atat la politie cat si la autoritatea fiscala responsabila domiciliului stabil
Dv ati instiintat oficial autoritatile ca aveti viza de resedinta?
Contraventii cnadnr
sangab04
Buna ziua, va scriu cu urmatoarea problema:
4 amenzi CNANDR cu proces verbal de constatare intocmite de un agent CNANDR la mai bine de 2 luni de la abatere si ... (vezi toată discuția)
Adresa de domiciliu
BCF
Buna ziua
Am o nelamurire, sper sa ma puteti ajuta.
Sunt divortata de 2 luni. Partaj pe bunurile comune inca nu am facut. Fostul meu sot are trecuta pe ... (vezi toată discuția)