Buna ziua, va rog sugestii pentru urmatoarea situatie:
- am domiciliul intr-o localitate iar resedinta (inregistrata la politie) in alta localitate.
- zilele trecute am constatat ca figurez cu o amenda in debit la primaria din localitatea de domiciliu, care sustin cei de la Directia Impozite si Taxe ca mi-a fost "comunicata in lipsa", amenda emisa de CNADR pe adresa de domiciliu, mult dupa data la care mi-am schimbat resedinta in alta localitate.
- intrucat eu nu mai locuiesc efectiv la acea adresa, avand resedinta inregistrata la politie, in alta localitate, pot sa contest cumva comunicarea?
Precizez ca intentionez sa achit amenda, dar doresc sa platesc 50%.,
Va multumesc,
Cu stima,
Bogdan.
Domiciliul persoanei fizice este acolo unde ea își are locuința statornică sau principală.
Reședința persoanei fizice este acolo unde își are locuința temporară sau secundară.
E logic si legal sa va inregistrati masina la domiciliu, insa daca doriti sa domiciliati la resedinta, beneficiati de avantaje si va asumati dezavantajele.
Contraventii cnadnr
sangab04
Buna ziua, va scriu cu urmatoarea problema:
4 amenzi CNANDR cu proces verbal de constatare intocmite de un agent CNANDR la mai bine de 2 luni de la abatere si ... (vezi toată discuția)
Adresa de domiciliu
BCF
Buna ziua
Am o nelamurire, sper sa ma puteti ajuta.
Sunt divortata de 2 luni. Partaj pe bunurile comune inca nu am facut. Fostul meu sot are trecuta pe ... (vezi toată discuția)