avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua.Parintele a decedat, suntem 2 mostenitori si al treilea e plecat din tara de vreo 20 de ani.Nu mai stim nimic despre el.Daca nu reusim sa aflam o adresa exactam cum se procedeaza?Va rugam sa ne precizati etapele ce tb urmarite si in cazul in care reusim sa luam legatura , dar si in celalalt caz.Multumim.
Cel mai recent răspuns: Caraana , utilizator 10:22, 6 Martie 2018
Buna ziua,
Pai, daca aflati de cel de al treilea mostenitor si nu poate veni in tara atunci poate imputernici pe cineva sa il reprezinte (imputernicire notariala sau data la ambasada0
Daca nu-l gasiti atunci va trebui sa va adresati instantei pentru ca aceasta sa pronunte o sentinta privind dezbaterea succesiunii.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau să accept moștenirea după tatăl meu. pot pierde cota care mi se cuvine dacă îi trimit mamei procură pentru dezbaterea succesiunii? Mares121 Mares121 Bună.. Am pretenție la partea moștenirii! În cazul în care trimit procura mamei ptr. încheierea succesiunii, pot pierde partea, cota care mi revine ca ... (vezi toată discuția)
Vreau sa vindem casa, dar fratii sunt plecati in strainatate Zoli13 Zoli13 Buna ziua.Eu impreuna cu fratii mei dorim sa vindem casa parinteasca, dar cei doi frati ai mei sunt in strainatate.Cum se procedeaza daca ei sunt plecati? Imi ... (vezi toată discuția)
Mostenire danielmacovei danielmacovei Buna ziua , As avea o intrebare in legatura cu o mostenire. Defuncta a lasat in urma un imobil in oras si o casa la tara. Mostenitori sunt in numar de doi ... (vezi toată discuția)