avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... drept la somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

drept la somaj

Am o angajata in perioada de proba care nu corespunde postului ,nu reuseste sa isi indeplineasca atributiile, nu este ceea ce avem noi nevoie pentru postul respectiv. Si-a intrerupt somajul la angajare. Daca ii inchid contractul de munca, mai are dreptul la somaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:50, 6 Martie 2018
Precizez ca a fost incheiat un contract de m unca pe perioada determinata de 12 luni si mai avea 3 luni de somaj.
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2018
lady_c29, utilizator
Mai are dreptul la somaj .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj lorrydroopy lorrydroopy Buna ziua. Am avut un contract de 8 ore timp de 3 ani....firma si-a restrans activitatea Imediat dupa am gasit un nou loc de munca de 6 ore pe perioada ... (vezi toată discuția)
Somaj marinelavoicu marinelavoicu buna tuturor, am si eu o intrebare poate reuseste cineva sa ma lamureasca am intrat in somaj dar la o luna si jumatate mi-am gasit ceva pe perioada ... (vezi toată discuția)
Pot avea in acelasi timp si calitatea de angajat si cea de somer? radu florian radu florian De la 23.12.2010 m-am inregistrat ca somer. Sunt inginer am 53 de ani si am gasit insfarsit un angajator ineresat de serviciile mele de la 01.06.2011, dar in ... (vezi toată discuția)