avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Examen licenta
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Examen licenta

Care dintre universitati trebuie sa isi dea prima acordul in cazul de transfer pentru sustinerea examenului de licenta la o alta universitate?
Mai exact de la care trebuie sa iau prima data cererea, la cea la care am terminat studiile sau la cea la care vreau sa sustin examenul de licenta ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:03, 8 Martie 2018
Cea la care doriti sa sustineti examenul de licenta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impiedicare finalizare studii universitare! mv_andreoty mv_andreoty Buna ziua, intrebarea mea se refera la metodologia cadru de organizare a examenului de licenta la o alta universitate decat cea absolvita.Astfel:universitatea ... (vezi toată discuția)
Se poate da licenta la o alta universitate?? deea121 deea121 as dori sa stiu daca pot sa mi dau licenta la o alta universitate. Cum spiru haret nu ne elibereaza diplomele, eu terminand la sectie de ID in 2009, as dori sa ... (vezi toată discuția)
Neacordarea diplomei de licență yoyocool yoyocool Buna ziua! Sunt studenta la Universitatea Ion Mincu, specializarea Design de produs, aceasta având masterul integrat. Am aflat de curând ca noi nu vom putea ... (vezi toată discuția)