avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificari contract munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificari contract munca

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o problema urgenta: sunt angajata ca aistent personal pentru o persoana care a decedat in octombrie 2016, dar la acel moment contractul meu de munca era suspendat deoarece ma aflam in Concediu crestere copil pana la varsta de 7 ani (fetita mea are certificat de incadrare in grad de handicap). Am primit telefon de la angajator si mi s-a spus ca trebuia sa mi se incheie contractul de munca la decesul persoanei pentru care eram angajata ca asistent personal, dar eu sunt inca in concediu crestere copil. Ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: mamy_gabi , utilizator 09:13, 18 Martie 2018
Nu mai aveti ce sa faceti , decat sa va depuneti actele pentru somaj.
Multumesc pentru raspuns! O zi buna! Angela A.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract suspendat bobo24 bobo24 problema: o persoana este angajata cu cim ca asistent personal al unei persoane cu handicap. intra in concediu pentru crestere copil si la scurt timp persoana ... (vezi toată discuția)
Drept de ajutor de somaj pentru asistent personal Danny86 Danny86 Unei persoane cu grad de handicap grav si cu drept de asistent personal i se schimba incadrarea in grad de handicap inferior, respectiv accentuat. Automat, se ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare concediu crestere copil Elena Micu Elena Micu Speta(institutie publica),asistent personal al persoanei cu handicap,este in concediu crestere copil si are contractul suspendat pana pe 20.07.2020(pe ... (vezi toată discuția)